• +355 69 729 2 960
  • Bulevardi Republika, Rruga Jorgo Plaku, Korçë

Blog

Korça këtë fundvit më festive se kurrë

Qershia mbi tortë e aktiviteteve artistike që shoqërojnë këtë fundvit në Korçë, ka ardhur nën titullin “Artistët urojnë”. Banda frymore e këtij qyteti, fëmijët e shkollës “Tefta Tashko Koço”, Koço Qendro, “kopraci” i famshëm korçar, e regjisori Dhimiter Orgocka, ishin disa prej luleve të buqetës së urimit.

Korçarët, por dhe miqtë e shumtë që kanë bërë “konak” në Korçë, sonte e neser mund të zgjedhin të kalojnë mbrëmjen në shoqerinë e aktorëve, Xheni Hallulli, Ledio Lako e Albano Prodani me komedinë “Lajzelota” më 28 Dhjetor, një mbremje nga Katerina Zoto, kushtuar stilit e modës, kori “Lira” ka pritjen e tij më 29 Dhjetor.

Leave a Comment