• +355 69 729 2 960
  • Bulevardi Republika, Rruga Jorgo Plaku, Korçë

Kontakt

Na kontaktoni

  • E ndërtuar në vitin 1931, Vila Trebicka u rinovua në vitin 2016 duke ruajtur me besnikëri traditën dhe identitetin e qytetit të Korçës. Stili i Rustik i permban mure guri të renovuar dhe tavane tradicionale të gdhendura ne dru. Tradita ne Vila Trebicka nuk përjashton teknologjinë duke filluar nga sistemi modern i ngrohjes qendrore, tek sistemi elektronik i mbylljes së derës apo deri tek shpejtësia e lart e internetit. Çdo dhomë është e pajisur me një krevat king-size, TV Led 24 polsh, dhe së bashku me shumë amenitete të tjera do të garantojë një qëndrim të rehatshëm.

Mënyrat e kontaktit

Rrjete Sociale