All posts tagged: "Krishtlindje"

Korça “vishet” nga bora natën e Krishtlindjeve

Dëbora e ka “veshur” me bardhësinë e saj qytetin e Korcës  natën e Krishtlindjeve. Pak para mesnate, teksa zhvillohej mesha me rastin e Krishtlindjeve nisen edhe reshjet e para të bores të cilat vijuan gjatë gjithë natës duke zbardhur kështu fshatrat turistike dhe vetë qytetin e Korçës. Dëbora i ka dhënë një tjetër bukuri festës

Read More