All posts tagged: "CultureTrip"

CultureTrip: Korça dhe Gjakova, ndër 8 qyteteve për t’u vizituar në Ballkan

Gadishulli i Ballkanit është një nga destinacionet më interesante në Europë, shkruan për “CultureTrip”, Francesca Masotti. Përkundër destinacioneve të tij të famshme, si Dubrovniku, Sarajeva dhe Beogradi, ende është e mundur të vizitosh qytete të paprishura dhe të pazbuluara në Ballkan. Mes tetë qyteteve që duhet të vizitoni në këtë rajon europian para se t’i

Read More